Hvorfor vælge Slagelse Bokseklub

Vores mange år, giver os stærke traditioner og vi tør godt sige at vi er Slagelses fedeste bokseklub.

Få hjælp til at yde dit absolutte bedste og bliv en del af en lang række vindere der alle startede i SBK.

Boksning er hårdt, og det stiller skarpe krav til din krop og livsstil – men bare rolig, vi hjælper dig, selvom det hele ser lidt vildt og voldsomt ud, så har vi altid omtanke på dit helbred.

Boksning er ikke kun for dem der ønsker at kæmpe i ringen, men også en måde at komme i skarp form.

De bedste trænere

Vores trænere er gode til fremhæve dine styrker og hjælpe dig udover dine svagheder

Bliv del af et godt fællesskab

Vi har mange nuværende og gamle medlemmer som alle har det til fælles at de elsker boksning og sammenholdet i SBK.

Kom med os til mesterskaberne

Alle kan blive gode boksere, men det kræver hård træning og mange timer i ringen.

Image background

Der er plads til alle

Vil du også være en del af SBK?

Klik her

Loading...

Vores historie

Den 21. oktober 1945 stiftedes Slagelse Bokse-Klub. Som så meget andet begyndte det hele med utilfredshed, idet man indtil 1945 dyrkede boksning i Slagelse Boldklub & Idrætsforeninger, men der blev boksningen ikke prioriteret særligt højt og vilkåerne var derfor ikke optimale.

Med træneren Nikolai Jensen som initiativtager indkaldtes der derfor til Stiftende Generalforsamling og Nikolai Jensen blev klubbens første formand.

Vores historie

Der skulle blot gå 2 år før klubbens navn figurerede i mesterskabsstatistikken. Letsværvægteren Aage Hansen vandt i 1947 det Sjællandske juniormesterskab, og blev dermed første bokser fra Slagelse bokse-klub, der hjemførte en titel.

Vores historie

Sidst i 50'erne begyndte klubben at markere sig som én af Sjællands førende klubber. Og selv om der ind imellem har været mindre nedture, har klubben med korte mellemrum gjort sig bemærket med deltagelse i Landskampe og titler ved sjællandske, danske og nordiske mesterskaber.

Klubbens boksere har op til idag hjemført 20 sjællandske mesterskaber, 11 danske mesterskaber, 2 nordiske mesterskaber, 24 sjællandske juniormesterskaber, 12 danske juniormesterskaber og 4 nordiske juniormesterskaber. Derudover har klubben haft ikke færre end 14 landsholdsboksere.

Af de boksere der igennem tiderne har haft stor betydning for klubben, kan nævnes Finn Tengbom, Frede Jespersen, Mogens Foght, John Adolph og Kristjan Kristjansen.

Vores historie

I nyere tid har det været navne som René Bohl, Torben Frederiksen, Cengiz Uzendal og ikke mindst Thomas Damgaard, der idag er profesionel i stald Palle, der har hjemført en masse titler til klubben.

Vores historie

I dag er det brødrene Martin (21 år) og Lars (19 år) Kristjansen der ``huserer`` i ringen.
De har allerede nu vundet en del titler og mon ikke også at vi et godt stykke ud i fremtiden kommer til at høre og se mere fra de to.
19451947Slut 50'erne00'erne2018